Távkonzultáció

Kiemelt célunk, hogy a kezelt pácienseink részére magas színvonalú és könnyen elérhető egészségügyi ellátást biztosítsunk, figyelembe véve a páciensek igényeit.

Leírás

A távkonzultáció lehetőségével igyekszünk a betegeink részére még teljeskörűbb szolgáltatást biztosítani. Az alapbetegség hosszú távú gondozása, meghatározott esetekben indokolttá teheti a szakorvosi távkonzultációt, melynek igénybevétele  a szakorvosi kontroll vizsgálatok között történhet. 

A szakorvosi távkonzultáció írásban történik. A konzultáció gyors, egyszerű kérdések megválaszolására, megkezdett gyógyszeres kezelés beállítására, kontroll laboreredmények gyors értékelésére, a kontroll konzultációra el nem hozott eredmények utólagos rövid, szakorvosi írásos kiértékelésére vonatkozó konzultációs forma, amely személyes megjelenést nem igényel.

Információ

Ha az átküldött eredmények vagy az írásos megkeresés alapján kezelőorvosa a távkonzultációt nem tartja szakmailag biztonságosnak, úgy személyes kontrollvizsgálatot írhat elő.

Tünetek

Mely esetekben kerülhet sor távkonzultációra?

  • a páciens már az intézményünkben kezelés alatt áll
  • a páciensnek van egy éven belüli megjelenése az adott szakterületen
  • gyógyszerbeállítással kapcsolatos kérdés
  • dózismódosítás
  • állapotváltozás esetén felmerülő kérdés
  • utólagos leletkonzultáció
  • a páciens általános állapota nem teszi lehetővé a könnyed helyzetváltoztatást
  • a páciens külföldön tartózkodik
Vizsgálat

A távkonzultáció menete

  1. Űrlap kitöltése: Kérjük, töltse ki az online űrlapot, melyet továbbítunk a kiválasztott szakorvos felé.
  1. Orvosi elbírálás: A megkapott email alapján eldönti, hogy a probléma kezelhető-e távkonzultáció keretein belül, vagy személyes megjelenés szükséges.
  1. Számlázás és fizetés: Amennyiben a távkonzultáció lehetséges, elküldjük Önnek a szolgáltatásra vonatkozó számlát, melyet kérünk átutalni.
  1. Konzultáció: Az orvos írásos válaszát a díj befizetésétől számított 3 munkanapon belül a megadott email címre továbbítjuk.
Árak

A távkonzultáció díja

10.000 Ft

Jelentkezés távkonzultációra

Forduljon szakembereinkhez

Bármi legyen is a panasza, most könnyedén és kényelmesen foglalhat időpontot online, vagy telefonon keresztül. Várjuk jelentkezését, hogy személyre szabott ellátást nyújthassunk Önnek.

Kapcsolódó vizsgálatok

hasi ultrahang
Hasi ultrahang

Kapcsolódó vizsgálatok

hasi ultrahang
Hasi és kismedencei ultrahang
kilégzési teszt
H2 kilégzési teszt

gyomortükrözés
Gyomortükrözés
(gasztroszkópia)
Vastagbéltükrözés
Vastagbéltükrözés
(kolonoszkópia)

BLOG

KEDVES PÁCIENSÜNK!

Amennyiben időpontot szeretne foglalni, vagy kérdése van szakrendelésünkkel kapcsolatban, kérjük hívja
alábbi telefonszámaink egyikét:

+36 (1) 205-0205

Kollégáink hétfőtől csütörtökig 08:00 és 18:00 óra között, pénteken 08:00 és 16:00 között érhetőek el.

Tej, tejkészítmények, tojás: alfa- lactalbumin, béta-lactoglobulin, bivalytej, kazein, tehéntej, tojás fehérje, tojás sárgája, kecsketej, juh tej.

Halak, tenger gyümölcsei: alga espaguette, alga spirulina, alga wakame, ajóka, kacsakagyló, fekete sügér, ponty, kaviár, kemény- vagy pénzkagyló, szívkagyló, fekete tőkehal, tarisznyarák, tintahal, szépia, tengeri keszeg, angolna, foltos tőkehal, tőkehal, hering, homár, makréla, ördöghal, kék kagyló, polip, osztriga, sügér, csuka, lepényhal, hüvelykagyló, lazac, szardínia, fésüs kagyló, garnélarák, nyelvhal, tintahal, kalamári, kardhal, pisztráng, tonhal, rombuszhal, parti csiga.

Gyümölcsök: alma, sárgabarack, avokádó, banán, szeder, fekete ribizli, fekete áfonya, cseresznye, vörösáfonya, datolya, füge, szőlő, grapefruit, guava, kivi, citrom, lime, licsi, mangó, sárgadinnye, faeper, nektarin, olajbogyó, narancs, papaja, őszibarack, körte, ananász, szilva, gránátalma, mazsola, málna, ribizli, rebarbara, eper, mandarin, paradicsom, görögdinnye.

Glutén tartalmú gabonák: árpa, kuszkusz, durumbúza, gliadin, maláta, zab, rozsliszt, tönkölybúza, búzakorkorpa, búza, transzglutamináz.

Glutén mentes gabonák: hajdina, kukorica, köles, puliszka, quinoa, rizs, amaránt, tápióka.

Gyógynövények és fűszernövények: aloe vera, ánizs, bazsalikom, babérlevél, kamilla, cayenne-bors, fahéj, szegfűszeg, koriander (levél), kömény, curry, kapor, fokhagyma, gyömbér, gingkó, ginzeng, komló, édesgyökér, majoranna, menta, mustármag, csalán, szerecsendió, petrezselyem, bors (fekete / fehér), borsmenta, vörös chili , rozmaring, sáfrány, zsálya, tárkony, kakukkfű, vanília.

Húsok: marhahús, kecskehús, csirkehús, kacsahús, lóhús, bárányhús, strucc, bivaly, fogolyhús, disznóhús, fürjhús, nyúlhús, pulykahús, borjúhús, rőtvad (szarvas-, őzhús), vaddisznóhús.

Olajos magvak: Mandula, paradió, kesudió, lenmag, kókusz, mogyoró, makadámdió, földimogyoró, fenyőmag, pisztácia, tigrisdió / földimandula, dió, napraforgómag, repcemag, szezámmag.

Zöldségfélék: articsóka, spárga, padlizsán, széles bab, zöldbab, vörös vesebab, fehér karóbab, cékla, brokkoli, kelbimbó, káposzta, vöröskáposzta, kapribogyó, sárgarépa, karfiol, zeller, mángold, csicseriborsó, cikória, uborka, édeskömény levél, sütőtök, póréhagyma, lencse, fejes saláta, tök /spárgatök, hagyma, borsó, paprika, burgonya, retek, ruccola, mogyoróhagyma, szója bab, spenót, édesburgonya, fehérrépa, vizitorma, manióka.

Egyebek: agar-agar, nádcukor, szentjánoskenyér, gesztenye, kakaóbab, kávé, kóladió, méz, gomba, tea (fekete), tea (zöld), élesztő (sütő), élesztő (sör).