Cégeknek
Vállalatoknak
Foglalkozás egészségügy

Foglalkozás egészségügy

A Kelen Kórházban teljeskörű egészségügyi ellátást biztosítunk a vállalatok számára, akik a munkavállalóik egészségi állapotának ellenőrzése és javítása érdekében fordulnak hozzánk. Szakorvosaink alapos vizsgálatokat végeznek, amelyek segítségével felmérik a dolgozók egészségügyi állapotát, de emellett tanácsokkal is ellátják őket az esetlegesen felmerülő problémák kezelésére. Mi az ügyfelek igényeit szem előtt tartva dolgozunk, és ugyanolyan gondossággal kezeljük a munkavállalókat, mint a szakrendeléseken megjelenő pácienseket. Szolgáltatásaink segítségével nem csak a kötelezően előírtak teljesülnek, de biztosíthatják munkavállalóik számára a tartós egészséghez szükséges tanácsadást is, ami hosszú távon elősegítheti a vállalat teljesítményét is.

Vállalati szűrőcsomagok

Vállalati szűrőcsomagok

Intézményünk számos egészségügyi szűrőcsomagot kínál a vállalatok számára, amelyek magas színvonalú orvosi szolgáltatásokat és alapos vizsgálatokat tartalmaznak. Az alaptól a teljeskörű szűrővizsgálatokig bármivel fordulhat hozzánk, így biztosítva, hogy minden munkavállaló számára megfelelő egészségügyi ellenőrzés álljon rendelkezésre. Az egészségmegőrzés vállalati szempontból is fontos, hiszen az egészséges munkavállalók jobban teljesítenek és ezzel hozzájárulnak a cég produktivitásához és versenyképességéhez. Szolgáltatásaink lehetővé teszik a vállalatok számára, hogy munkavállalóik egészségét megóvják és elősegítsék annak hosszú távú megőrzését.

Szűrőcsomagjaink több „méretben” érhetők el a vizsgálatok számától függően, de az általános laborcsomagoktól egészen a specifikus szakvizsgálatokig végzünk szűréseket. A csomagokban a fizikai vizsgálatok mellett többek között választható akár ultrahang, röntgen és EKG is.

Koronavírus szűrések

Koronavírus szűrések

A Kelen Kórházban koronavírus szűréseket, valamint postcovid vizsgálatokat is kínálunk a vállalatok számára, hogy segítsenek megvédeni a munkavállalók egészségét és biztonságát. A koronavírus szűrés rendkívül fontos, mivel segít időben felismerni a fertőzött egyéneket, akik további fertőzések terjedésének forrásai lehetnek. Ezenkívül a szűrővizsgálatok hozzájárulnak a munkahely biztonságosabbá tételéhez, ami hosszú távon elősegítheti a cég stabilitását és hatékonyságát.

Intézményünkben az alábbi koronavírus szűrések és postcovid vizsgálatok érhetők el:

COVID PCR teszt

Koronavírus kimutatása, PCR vizsgálat
(száj-és orrgarat)

A legspecifikusabb és legérzékenyebb vizsgálati módszer a vírus jelenlétének igazolására, mivel annak örökítőanyagát (RNS) mutatja ki, már a megfertőződés utáni 2-4. napon.

COVID Antigen teszt

Koronavírus antigen kimutatása gyorsteszttel
(orrgarat)

20 percen belül kimutatható a vírus fehérje jelenléte akkor, ha a feltételezett fertőzőforrással való találkozás óta legalább 4, de nem több mint 14 nap telt el és legalább 4 napja Covid-19-re jellemző tünetei vannak. (száraz köhögés, láz, nehézlégzés, szaglásvesztés, ízérzés zavara)

COVID Abott IgG S teszt

ABBOTT IgG S fehérje ellenanyag kimutatása

A vizsgálat a vírus S1 proteinje, tüskefehérje ellen termelodött antitestet mutatja ki, amely természetes úton covid fertozés vagy mesterséges úton, védooltás (Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Szputnyik) hatására keletkezik.

Laborvizsgálat

Postcovid szakorvosi és laboratóriumi
vizsgálatok – Szűrőcsomag

Akár a tünetmentességgel vagy enyhe tünetekkel lezajlott betegség után is kialakulhatnak szervi elváltozások, ezért csak fokozatosan szabad visszatérni a korábbi életvitelhez és a sportoláshoz. A COVID-19 fertőzésen átesett betegek számára fontos, hogy szakorvosi és kiegészített vizsgálatokon vegyenek részt, amelyet szakmai ajánlások alapján állítottunk össze.

ajánlatkérés

Amennyiben ajánlatot vagy visszahívást kér, esetleg kérdései merültek fel, kérjük vegye fel a kapcsolatot kollégánkkal az alábbi űrlap segítségével.

Tej, tejkészítmények, tojás: alfa- lactalbumin, béta-lactoglobulin, bivalytej, kazein, tehéntej, tojás fehérje, tojás sárgája, kecsketej, juh tej.

Halak, tenger gyümölcsei: alga espaguette, alga spirulina, alga wakame, ajóka, kacsakagyló, fekete sügér, ponty, kaviár, kemény- vagy pénzkagyló, szívkagyló, fekete tőkehal, tarisznyarák, tintahal, szépia, tengeri keszeg, angolna, foltos tőkehal, tőkehal, hering, homár, makréla, ördöghal, kék kagyló, polip, osztriga, sügér, csuka, lepényhal, hüvelykagyló, lazac, szardínia, fésüs kagyló, garnélarák, nyelvhal, tintahal, kalamári, kardhal, pisztráng, tonhal, rombuszhal, parti csiga.

Gyümölcsök: alma, sárgabarack, avokádó, banán, szeder, fekete ribizli, fekete áfonya, cseresznye, vörösáfonya, datolya, füge, szőlő, grapefruit, guava, kivi, citrom, lime, licsi, mangó, sárgadinnye, faeper, nektarin, olajbogyó, narancs, papaja, őszibarack, körte, ananász, szilva, gránátalma, mazsola, málna, ribizli, rebarbara, eper, mandarin, paradicsom, görögdinnye.

Glutén tartalmú gabonák: árpa, kuszkusz, durumbúza, gliadin, maláta, zab, rozsliszt, tönkölybúza, búzakorkorpa, búza, transzglutamináz.

Glutén mentes gabonák: hajdina, kukorica, köles, puliszka, quinoa, rizs, amaránt, tápióka.

Gyógynövények és fűszernövények: aloe vera, ánizs, bazsalikom, babérlevél, kamilla, cayenne-bors, fahéj, szegfűszeg, koriander (levél), kömény, curry, kapor, fokhagyma, gyömbér, gingkó, ginzeng, komló, édesgyökér, majoranna, menta, mustármag, csalán, szerecsendió, petrezselyem, bors (fekete / fehér), borsmenta, vörös chili , rozmaring, sáfrány, zsálya, tárkony, kakukkfű, vanília.

Húsok: marhahús, kecskehús, csirkehús, kacsahús, lóhús, bárányhús, strucc, bivaly, fogolyhús, disznóhús, fürjhús, nyúlhús, pulykahús, borjúhús, rőtvad (szarvas-, őzhús), vaddisznóhús.

Olajos magvak: Mandula, paradió, kesudió, lenmag, kókusz, mogyoró, makadámdió, földimogyoró, fenyőmag, pisztácia, tigrisdió / földimandula, dió, napraforgómag, repcemag, szezámmag.

Zöldségfélék: articsóka, spárga, padlizsán, széles bab, zöldbab, vörös vesebab, fehér karóbab, cékla, brokkoli, kelbimbó, káposzta, vöröskáposzta, kapribogyó, sárgarépa, karfiol, zeller, mángold, csicseriborsó, cikória, uborka, édeskömény levél, sütőtök, póréhagyma, lencse, fejes saláta, tök /spárgatök, hagyma, borsó, paprika, burgonya, retek, ruccola, mogyoróhagyma, szója bab, spenót, édesburgonya, fehérrépa, vizitorma, manióka.

Egyebek: agar-agar, nádcukor, szentjánoskenyér, gesztenye, kakaóbab, kávé, kóladió, méz, gomba, tea (fekete), tea (zöld), élesztő (sütő), élesztő (sör).