Lézeres bőrfiatalítás

Az öregedés során a bőrben található kollagénháló állapota fokozatosan romlik. A kollagén, amely a bőr struktúrájának és rugalmasságának fenntartásáért felelős, az évek múlásával csökken, és minősége is romlik. Ez a folyamat az alábbi tényezők hatására felgyorsulhat:

  • Napfény és UV-sugárzás: A napsugárzás jelentős szerepet játszik a kollagén lebomlásában, mivel az UV-sugarak károsítják a kollagén rostokat.
  • Szabadgyökök: A szabadgyökök, amelyek a környezeti szennyeződések, dohányzás és egyéb tényezők hatására keletkeznek, szintén károsítják a kollagénhálózatot.
  • Öregedési folyamatok: Az életkor előrehaladtával a szervezet természetes kollagéntermelése csökken, ami a bőr elvékonyodását, ráncosodását és megereszkedését eredményezi.

Tartalom

orvosaink

Kapcsolódó vizsgálatok

ORVOSAINK

Betegségek

Kezelés

A lézeres bőrfiatalítás

A lézeres bőr rejuvenáció egy modern, nem invazív eljárás, amely a bőr fiatalítására és feszesítésére szolgál. A kezelés során lézerfényt használunk, amely mélyen behatol a bőrbe, és hő hatására stimulálja a kollagén termelést.

Lézeres kezelés hatása a kollagén hálóra

A lézer hőenergiája a bőr mélyebb rétegeit célozza meg, ahol a kollagén található. A hő hatására:

  • Kollagén denaturáció: A meglévő kollagén rostok hő hatására összehúzódnak és denaturálódnak, ami azonnali feszesítő hatást eredményez.
  • Új kollagén termelése: A hő hatására a bőr természetes gyógyulási folyamatai beindulnak, amely új kollagén és elasztin termeléséhez vezet. Ez hosszabb távon javítja a bőr textúráját és rugalmasságát.

Lézeres bőrfiatalítás előnyei

  • Nem invazív: A lézeres bőr rejuvenáció nem igényel műtéti beavatkozást, így nincs szükség vágásokra vagy injekciókra.
  • Rövid gyógyulási idő: Az eljárás után a gyógyulási idő rövid, és a legtöbb páciens gyorsan visszatérhet napi tevékenységeihez.
  • Tartós eredmények: A kollagén stimuláció hatására az eredmények tartósabbak, mint más nem invazív kezeléseknél.
  • Precizitás: A lézer pontosan célzott kezelést tesz lehetővé, minimalizálva a környező szövetek károsodását.

Hány alkalom szükséges?

A kívánt eredmények eléréséhez általában több kezelési alkalom szükséges. A legtöbb esetben 3-6 kezelést ajánlanak, amelyeket 4-6 hetes időközökkel végeznek. Az eljárás során a kollagén termelés fokozatosan nő, így a végleges eredmények a kezeléssorozat befejezése után néhány hónappal válnak teljesen láthatóvá.

Eljárás

Eljárás

Mellékhatások lézeres kezelés esetén

  • Bőrpír és duzzanat: Az eljárás után a bőr kissé piros és duzzadt lehet, de ez általában néhány órán belül elmúlik.
  • Bőrszárazság és hámlás: Az érintett terület szárazsága és hámlása előfordulhat, amely általában néhány nap alatt elmúlik.
  • Ideiglenes pigmentációs változások: Ritkán a bőr színe átmenetileg megváltozhat, sötétebbé vagy világosabbá válhat.

Mely esetekben nem ajánlott lézeres kezelés?

  • Terhesség és szoptatás: Az eljárás nem ajánlott terhesség és szoptatás idején.
  • Aktív bőrbetegségek: Az érintett területen lévő aktív bőrbetegségek, például herpesz vagy ekcéma esetén az eljárás nem javasolt.
  • Fényérzékenységet okozó gyógyszerek: Bizonyos gyógyszerek fokozhatják a bőr fényérzékenységét, növelve a mellékhatások kockázatát.
Árak

Árak

Díjmentes lézeres bőrfiatalítás előtti első konzultáció
Bőrfiatalítás orcákon
65.500 Ft
Bőrfiatalítás homlokon
65.500 Ft
Bőrfiatalítás szemkörnyékeken
61.000 Ft
Bőrfiatalítás a száj környékén
61.000 Ft
Bőrfiatalítás toka környékén
65.500 Ft
Bőrfiatalítás nyakon
75.000 Ft
Bőrfiatalítás dekoltázson
85.000 Ft
Bőrfiatalítás a teljes arcon
205.000 Ft
Bőrfiatalítás nyakon és dekoltázson
128.000 Ft
Bőrfiatalítás kézfejen
61.000 Ft

Lézeres kezelésre jelentkezem

KÉRDÉSE VAN? SEGÍTÜNK.

Ha kérdése lenne, vagy csak bizonytalan milyen vizsgálatra,
milyen orvoshoz foglaljon időpontot, segítünk. Kérjen ingyenes visszahívást kollégánktól,
aki panaszait meghallgatva segít megtalálni a megfelelő szakorvost.

KEDVES PÁCIENSÜNK!

Amennyiben időpontot szeretne foglalni, vagy kérdése van szakrendelésünkkel kapcsolatban, kérjük hívja
alábbi telefonszámaink egyikét:

+36 (1) 205-0205

Kollégáink hétfőtől csütörtökig 08:00 és 18:00 óra között, pénteken 08:00 és 16:00 között érhetőek el.

Tej, tejkészítmények, tojás: alfa- lactalbumin, béta-lactoglobulin, bivalytej, kazein, tehéntej, tojás fehérje, tojás sárgája, kecsketej, juh tej.

Halak, tenger gyümölcsei: alga espaguette, alga spirulina, alga wakame, ajóka, kacsakagyló, fekete sügér, ponty, kaviár, kemény- vagy pénzkagyló, szívkagyló, fekete tőkehal, tarisznyarák, tintahal, szépia, tengeri keszeg, angolna, foltos tőkehal, tőkehal, hering, homár, makréla, ördöghal, kék kagyló, polip, osztriga, sügér, csuka, lepényhal, hüvelykagyló, lazac, szardínia, fésüs kagyló, garnélarák, nyelvhal, tintahal, kalamári, kardhal, pisztráng, tonhal, rombuszhal, parti csiga.

Gyümölcsök: alma, sárgabarack, avokádó, banán, szeder, fekete ribizli, fekete áfonya, cseresznye, vörösáfonya, datolya, füge, szőlő, grapefruit, guava, kivi, citrom, lime, licsi, mangó, sárgadinnye, faeper, nektarin, olajbogyó, narancs, papaja, őszibarack, körte, ananász, szilva, gránátalma, mazsola, málna, ribizli, rebarbara, eper, mandarin, paradicsom, görögdinnye.

Glutén tartalmú gabonák: árpa, kuszkusz, durumbúza, gliadin, maláta, zab, rozsliszt, tönkölybúza, búzakorkorpa, búza, transzglutamináz.

Glutén mentes gabonák: hajdina, kukorica, köles, puliszka, quinoa, rizs, amaránt, tápióka.

Gyógynövények és fűszernövények: aloe vera, ánizs, bazsalikom, babérlevél, kamilla, cayenne-bors, fahéj, szegfűszeg, koriander (levél), kömény, curry, kapor, fokhagyma, gyömbér, gingkó, ginzeng, komló, édesgyökér, majoranna, menta, mustármag, csalán, szerecsendió, petrezselyem, bors (fekete / fehér), borsmenta, vörös chili , rozmaring, sáfrány, zsálya, tárkony, kakukkfű, vanília.

Húsok: marhahús, kecskehús, csirkehús, kacsahús, lóhús, bárányhús, strucc, bivaly, fogolyhús, disznóhús, fürjhús, nyúlhús, pulykahús, borjúhús, rőtvad (szarvas-, őzhús), vaddisznóhús.

Olajos magvak: Mandula, paradió, kesudió, lenmag, kókusz, mogyoró, makadámdió, földimogyoró, fenyőmag, pisztácia, tigrisdió / földimandula, dió, napraforgómag, repcemag, szezámmag.

Zöldségfélék: articsóka, spárga, padlizsán, széles bab, zöldbab, vörös vesebab, fehér karóbab, cékla, brokkoli, kelbimbó, káposzta, vöröskáposzta, kapribogyó, sárgarépa, karfiol, zeller, mángold, csicseriborsó, cikória, uborka, édeskömény levél, sütőtök, póréhagyma, lencse, fejes saláta, tök /spárgatök, hagyma, borsó, paprika, burgonya, retek, ruccola, mogyoróhagyma, szója bab, spenót, édesburgonya, fehérrépa, vizitorma, manióka.

Egyebek: agar-agar, nádcukor, szentjánoskenyér, gesztenye, kakaóbab, kávé, kóladió, méz, gomba, tea (fekete), tea (zöld), élesztő (sütő), élesztő (sör).