Facebook ikon fehér
Youtube ikon fehér

Időpontot foglalok
online

Egynapos sebészet

EGYNAPOS SEBÉSZET

Az egynapos sebészeti beavatkozás esetén a beteg kórházi felvétele, a műtét, a megfigyelés és a hazabocsátás is 24 órán belül történik. A műtét ugyanaz, de a felépülés gyorsabb.

RÖNTGEN

RÖNTGEN

A gyors és pontos diagnózishoz gyakorta elengedhetetlenek a jó minőségű röntgenfelvételek. Intézményünkben egyaránt elérhető a mellkas-, a gerinc-, és a végtagröntgen.

ULTRAHANG

ULTRAHANG

Ultrahang-vizsgálataink részletes képet nyújtanak a belső szervek és szövetek állapotáról, segítve a betegségek diagnosztizálását és a kezelési terv kialakítását.

KORONAVÍRUS SZŰRÉSEK

KORONAVÍRUS SZŰRÉSEK

Koronavírus tesztjeinkkel és Post-COVID szűrőcsomagunkkal segítünk megőrizni az Önt körülvevők biztonságát, valamint kezelni a betegség utáni szövődményeket.

LÖKÉSHULLÁM TERÁPIA

LÖKÉSHULLÁM TERÁPIA

Lökéshullám terápiánk egy ultramodern, hatékony, fájdalommentes módszer a potenciaproblémák kezelésére, mellyel újra kiegyensúlyozott szexuális életet élhet.

SZŰRŐCSOMAGOK

SZŰRŐCSOMAGOK

Szűrőcsomagjaink magukban foglalják a laboratóriumi teszteket, a képalkotó vizsgálatokat és az orvosi konzultációt, hogy a legteljesebb képet kapjuk az Ön egészségi állapotáról.

LABORVIZSGÁLATOK

LABORVIZSGÁLATOK

Teljes körű laborvizsgálati csomagok, amelyek segítenek egészségi állapota pontos felmérésében és a betegségek korai felismerésében.