Szakterületek
Számíthat ránk
Valamennyi szakterületünkön minőségi időre, odafigyelésre partnerségen alapuló,
bizalmi viszonyra számíthat a legmagasabb színvonalú szakmai ellátás mellett.

Valamennyi szakterületünkön minőségi időre, odafigyelésre partnerségen alapuló, bizalmi viszonyra számíthat a legmagasabb színvonalú szakmai ellátás mellett.

A belgyógyászat a belső szervek kóros elváltozásaival, betegségeinek diagnosztikájával, kezelésével és megelőzésével foglalkozik.
A bőr megbetegedéseivel, számtalan allergiás, fertőzéses és akár daganatos megbetegedést is ideértve, valamint a bőrproblémák kezelésével foglalkozik.
Az érsebészet az erek betegségeinek, elváltozásainak felismerésére és kezelésére szakosodott orvosi tudományág. Alapvetően a vénák és az artériák működését vizsgálja, rendellenes működésük következtében kialakuló kórképeket kezeli.
A fül-orr-gégészet a garat, gége, orr- és melléküregek, szájüreg, mirigyek, nyaki nyirokcsomók, szagló-, ízlelő- és hallószervek vizsgálatával, betegségeinek gyógyításával foglalkozik.
A gasztroenterológia a nyelőcső, a gyomor, a bélrendszer, a máj, epe, valamint a hasnyálmirigy működését, megbetegedéseit vizsgálja.
A gyermekgyógyászat a különféle fogyatékossággal vagy krónikus problémákkal élő gyerekek ellátásával foglalkozik, de segítséget nyújt a csecsemőnevelésben is.
A gyermekortopédia a csecsemők, gyermekek és serdülők tartó- és mozgató szervrendszerével kapcsolatos rendellenességeivel (csípőficam, gerincferdülés, lábdeformitás) foglalkozik.
A kardiológia a szív- és érrendszert érintő kóros elváltozásokat vizsgálja, és kezeli az azokból adódó betegségeket.
A neurológia a központi és a perifériás idegrendszer vizsgálatával, zavarainak felismerésével és betegségeinek gyógyításával foglalkozik.
A nőgyógyászat a női nemi szervek és az emlő betegségeinek diagnosztikájára és kezelésére fókuszáló orvostudományi szakterület.
Az ortopédia az izomzat és csontváz veleszületett és szerzett rendellenességeinek diagnosztizálásával és kezelésével foglalkozó orvosi szakterület.
A pajzsmirigy szakrendelés a pajzsmirigy működési zavaraival, túlműködésével, vagy épp alulműködésével, és ezek gyógyításával, tüneteinek enyhítésével foglalkozik.
A proktológia vizsgálja és kezeli az aranyerességet, a végbél környezetének gyulladásos folyamatait, jó- és rosszindulatú daganatait, valamint a végbél különféle elváltozásait.
A szemészet a látásproblémák mellett gyulladásos és egyéb szembetegségek diagnosztizálásával és kezelésével is foglalkozik.

KÉRDÉSE VAN? SEGÍTÜNK.

KÉRDÉSE VAN? SEGÍTÜNK.

Ha kérdése lenne, vagy csak bizonytalan milyen vizsgálatra,
milyen orvoshoz foglaljon időpontot, segítünk. Kérjen ingyenes visszahívást kollégánktól,
aki panaszait meghallgatva segít megtalálni a megfelelő szakorvost.

KEDVES PÁCIENSÜNK!

Amennyiben időpontot szeretne foglalni, vagy kérdése van szakrendelésünkkel kapcsolatban, kérjük hívja
alábbi telefonszámaink egyikét:

+36 (1) 205-0205

Kollégáink hétfőtől csütörtökig 08:00 és 18:00 óra között, pénteken 08:00 és 16:00 között érhetőek el.

Tej, tejkészítmények, tojás: alfa- lactalbumin, béta-lactoglobulin, bivalytej, kazein, tehéntej, tojás fehérje, tojás sárgája, kecsketej, juh tej.

Halak, tenger gyümölcsei: alga espaguette, alga spirulina, alga wakame, ajóka, kacsakagyló, fekete sügér, ponty, kaviár, kemény- vagy pénzkagyló, szívkagyló, fekete tőkehal, tarisznyarák, tintahal, szépia, tengeri keszeg, angolna, foltos tőkehal, tőkehal, hering, homár, makréla, ördöghal, kék kagyló, polip, osztriga, sügér, csuka, lepényhal, hüvelykagyló, lazac, szardínia, fésüs kagyló, garnélarák, nyelvhal, tintahal, kalamári, kardhal, pisztráng, tonhal, rombuszhal, parti csiga.

Gyümölcsök: alma, sárgabarack, avokádó, banán, szeder, fekete ribizli, fekete áfonya, cseresznye, vörösáfonya, datolya, füge, szőlő, grapefruit, guava, kivi, citrom, lime, licsi, mangó, sárgadinnye, faeper, nektarin, olajbogyó, narancs, papaja, őszibarack, körte, ananász, szilva, gránátalma, mazsola, málna, ribizli, rebarbara, eper, mandarin, paradicsom, görögdinnye.

Glutén tartalmú gabonák: árpa, kuszkusz, durumbúza, gliadin, maláta, zab, rozsliszt, tönkölybúza, búzakorkorpa, búza, transzglutamináz.

Glutén mentes gabonák: hajdina, kukorica, köles, puliszka, quinoa, rizs, amaránt, tápióka.

Gyógynövények és fűszernövények: aloe vera, ánizs, bazsalikom, babérlevél, kamilla, cayenne-bors, fahéj, szegfűszeg, koriander (levél), kömény, curry, kapor, fokhagyma, gyömbér, gingkó, ginzeng, komló, édesgyökér, majoranna, menta, mustármag, csalán, szerecsendió, petrezselyem, bors (fekete / fehér), borsmenta, vörös chili , rozmaring, sáfrány, zsálya, tárkony, kakukkfű, vanília.

Húsok: marhahús, kecskehús, csirkehús, kacsahús, lóhús, bárányhús, strucc, bivaly, fogolyhús, disznóhús, fürjhús, nyúlhús, pulykahús, borjúhús, rőtvad (szarvas-, őzhús), vaddisznóhús.

Olajos magvak: Mandula, paradió, kesudió, lenmag, kókusz, mogyoró, makadámdió, földimogyoró, fenyőmag, pisztácia, tigrisdió / földimandula, dió, napraforgómag, repcemag, szezámmag.

Zöldségfélék: articsóka, spárga, padlizsán, széles bab, zöldbab, vörös vesebab, fehér karóbab, cékla, brokkoli, kelbimbó, káposzta, vöröskáposzta, kapribogyó, sárgarépa, karfiol, zeller, mángold, csicseriborsó, cikória, uborka, édeskömény levél, sütőtök, póréhagyma, lencse, fejes saláta, tök /spárgatök, hagyma, borsó, paprika, burgonya, retek, ruccola, mogyoróhagyma, szója bab, spenót, édesburgonya, fehérrépa, vizitorma, manióka.

Egyebek: agar-agar, nádcukor, szentjánoskenyér, gesztenye, kakaóbab, kávé, kóladió, méz, gomba, tea (fekete), tea (zöld), élesztő (sütő), élesztő (sör).