Pajzsmirigy laborvizsgálatok

Pajzsmirigy laborvizsgálat alap

9.500 Ft

Meghatározásra kerülnek a pajzsmirigy által termelt hormonok (T3, T4) és a pajzsmirigy hormontermelését szabályozó faktor (TSH) szintje. Így kielégítő képet kaphat a páciens és kezelőorvosa a pajzsmirigy funkcionális állapotáról.

Mikor ajánlott a vizsgálat elvégzése?

Rutin vizsgálat pajzsmirigy rendellenesség gyanúja (nyaki duzzanat, akaratlan fogyás, vagy hízás, intenzív izzadás, menstruációs zavarok, meddőség, hasi panaszok, hangulatzavarok, memória és alvászavarok), vagy diagnózisa (3 havonta ismétlendő) esetén.

Mit tartalmaz a vizsgálat?
  • TSH (Tireoidea-Stimuláló Hormon)
  • T3 szabad frakció (fT3)
  • T4 szabad frakció (fT4)

Pajzsmirigy laborvizsgálat prémium

19.500 Ft

Mit tartalmaz a vizsgálat?
  • TSH (Tireoidea-Stimuláló Hormon)
  • T3 szabad frakció (fT3)
  • T4 szabad frakció (fT4)
  • Anti-TPO (Tireoidea-Peroxidiáz elleni)
  • Thyreoglobulin (TG)
  • Thyreoglobulin elleni AT

Mikor várható az eredmény?

Az eredményközlés elektronikusan, illetve EESZT-be való feltöltéssel történik a mintavételt követő 2 munkanapon belül. A laboreredmények megtekintése a kapott e-mailből az időpontfoglaláskor megadott adatok alapján egy automatikusan generált jelszóhoz kötött (erről a leletet tartalmazó e-mailben tájékoztatjuk), az EESZT-ben pedig ügyfélkapun keresztül lehetséges..

KÉRDÉSE VAN? SEGÍTÜNK.

Ha kérdése lenne, vagy csak bizonytalan milyen vizsgálatra,
milyen orvoshoz foglaljon időpontot, segítünk. Kérjen ingyenes visszahívást kollégánktól,
aki panaszait meghallgatva segít megtalálni a megfelelő szakorvost.

KÉRDÉSE VAN? SEGÍTÜNK.

Ha kérdése lenne, vagy csak bizonytalan milyen vizsgálatra,
milyen orvoshoz foglaljon időpontot, segítünk. Kérjen ingyenes visszahívást kollégánktól,
aki panaszait meghallgatva segít megtalálni a megfelelő szakorvost.

KEDVES PÁCIENSÜNK!

Amennyiben időpontot szeretne foglalni, vagy kérdése van szakrendelésünkkel kapcsolatban, kérjük hívja
alábbi telefonszámaink egyikét:

+36 (1) 205-0205

Kollégáink hétfőtől csütörtökig 08:00 és 18:00 óra között, pénteken 08:00 és 16:00 között érhetőek el.

Tej, tejkészítmények, tojás: alfa- lactalbumin, béta-lactoglobulin, bivalytej, kazein, tehéntej, tojás fehérje, tojás sárgája, kecsketej, juh tej.

Halak, tenger gyümölcsei: alga espaguette, alga spirulina, alga wakame, ajóka, kacsakagyló, fekete sügér, ponty, kaviár, kemény- vagy pénzkagyló, szívkagyló, fekete tőkehal, tarisznyarák, tintahal, szépia, tengeri keszeg, angolna, foltos tőkehal, tőkehal, hering, homár, makréla, ördöghal, kék kagyló, polip, osztriga, sügér, csuka, lepényhal, hüvelykagyló, lazac, szardínia, fésüs kagyló, garnélarák, nyelvhal, tintahal, kalamári, kardhal, pisztráng, tonhal, rombuszhal, parti csiga.

Gyümölcsök: alma, sárgabarack, avokádó, banán, szeder, fekete ribizli, fekete áfonya, cseresznye, vörösáfonya, datolya, füge, szőlő, grapefruit, guava, kivi, citrom, lime, licsi, mangó, sárgadinnye, faeper, nektarin, olajbogyó, narancs, papaja, őszibarack, körte, ananász, szilva, gránátalma, mazsola, málna, ribizli, rebarbara, eper, mandarin, paradicsom, görögdinnye.

Glutén tartalmú gabonák: árpa, kuszkusz, durumbúza, gliadin, maláta, zab, rozsliszt, tönkölybúza, búzakorkorpa, búza, transzglutamináz.

Glutén mentes gabonák: hajdina, kukorica, köles, puliszka, quinoa, rizs, amaránt, tápióka.

Gyógynövények és fűszernövények: aloe vera, ánizs, bazsalikom, babérlevél, kamilla, cayenne-bors, fahéj, szegfűszeg, koriander (levél), kömény, curry, kapor, fokhagyma, gyömbér, gingkó, ginzeng, komló, édesgyökér, majoranna, menta, mustármag, csalán, szerecsendió, petrezselyem, bors (fekete / fehér), borsmenta, vörös chili , rozmaring, sáfrány, zsálya, tárkony, kakukkfű, vanília.

Húsok: marhahús, kecskehús, csirkehús, kacsahús, lóhús, bárányhús, strucc, bivaly, fogolyhús, disznóhús, fürjhús, nyúlhús, pulykahús, borjúhús, rőtvad (szarvas-, őzhús), vaddisznóhús.

Olajos magvak: Mandula, paradió, kesudió, lenmag, kókusz, mogyoró, makadámdió, földimogyoró, fenyőmag, pisztácia, tigrisdió / földimandula, dió, napraforgómag, repcemag, szezámmag.

Zöldségfélék: articsóka, spárga, padlizsán, széles bab, zöldbab, vörös vesebab, fehér karóbab, cékla, brokkoli, kelbimbó, káposzta, vöröskáposzta, kapribogyó, sárgarépa, karfiol, zeller, mángold, csicseriborsó, cikória, uborka, édeskömény levél, sütőtök, póréhagyma, lencse, fejes saláta, tök /spárgatök, hagyma, borsó, paprika, burgonya, retek, ruccola, mogyoróhagyma, szója bab, spenót, édesburgonya, fehérrépa, vizitorma, manióka.

Egyebek: agar-agar, nádcukor, szentjánoskenyér, gesztenye, kakaóbab, kávé, kóladió, méz, gomba, tea (fekete), tea (zöld), élesztő (sütő), élesztő (sör).