A pályázattal kapcsolatos adatok, mérföldkövek
PÁLYÁZÓ: Kelen Kórház Egészségügyi Ellátó és Szolgáltató Kft.
PROJEKT CÍME: Digitális röntgenkészülék beszerzése a jelenleg
működő korszerűtlen analóg helyett
TÁMOGATÁS ÖSSZEGE: 24 499 997 Ft
PROJEKT MEGVALÓSÍTÁSÁNAK KEZDETE: 2020. 03. 11.
PROJEKT FIZIKAI BEFEJEZÉSÉNEK HATÁRIDEJE: 2021. 08. 31.
-
2020.03.11.- A vezetőség döntött, hogy elindul a pályázaton, és ajánlatokat kértünk
digitális röntgengép beszerzésére. -
2020.05.10.- Kiválasztottuk a nyertest: Medimat Kft, aki a Carestream DRX ASCEND
digitális röntgenfelvételi és OR Technology dicom PACS rendszert ajánlotta.
-
2020.06.10.- Beadtuk a pályázatot
-
2020.07.02. - 10.- Beadtuk a hiánypótlásokat
-
2020. 08. 18.- Döntés a támogatásra jogosultságról
-
2020. 08. 21.- Tartalmi értékelés kezdete
A Medimat Kft. tájékoztatta kórházunkat, hogy a pályázatra beadott cég gyártója kivonult az Európai piacról, így új ajánlatot kértünk. A Medimat Kft. az OR Technology Amadeo röntgenkészüléket ajánlja. -
2020. 10. 14.- Pályázatunk pozitív elbírálást kapott, megérkezett a támogatói okirat
-
2020. 10. 15.- Elfogadtuk a Medimat Kft. új ajánlatát
-
2020.12.03.- Szerződésmódosítási kérelem benyújtása
2021 év
-
2021. 03. 22.- Módosított támogatói levél megérkezése, a röntgenkészülék megrendelése
-
2021. 04. 09.- Előleg megérkezése: 24 999 997 Ft
-
2021 07. 16.- Leszereltettük a régi készüléket
-
2021. 07. 06. – 08. 02.- Új helység kialakítása, festés, új elektromos kábelek bevezetése
-
2021. 08. 16. – 08. 22.- Új készülék kiszállítása és beüzemelése
-
2021.08.24. - 25.- Átadás- átvétel, betanítás
-
2021. 08. 31.- Az új készülék üzem és működőképes
Régi röntgenkészülék és exponáló szoba
Új, digitális készülékünk a megújúlt helységben
NYITVATARTÁS
- Hétfő: 08:00 – 19:00
- Kedd: 08:00 – 18:00
- Szerda: 08:00 – 18:00
- Csütörtök: 08:00 -19:00
- Péntek: 08:00 – 16:00
HÍRLEVÉL
TÉRKÉP
Tej, tejkészítmények, tojás: alfa- lactalbumin, béta-lactoglobulin, bivalytej, kazein, tehéntej, tojás fehérje, tojás sárgája, kecsketej, juh tej.
Halak, tenger gyümölcsei: alga espaguette, alga spirulina, alga wakame, ajóka, kacsakagyló, fekete sügér, ponty, kaviár, kemény- vagy pénzkagyló, szívkagyló, fekete tőkehal, tarisznyarák, tintahal, szépia, tengeri keszeg, angolna, foltos tőkehal, tőkehal, hering, homár, makréla, ördöghal, kék kagyló, polip, osztriga, sügér, csuka, lepényhal, hüvelykagyló, lazac, szardínia, fésüs kagyló, garnélarák, nyelvhal, tintahal, kalamári, kardhal, pisztráng, tonhal, rombuszhal, parti csiga.
Gyümölcsök: alma, sárgabarack, avokádó, banán, szeder, fekete ribizli, fekete áfonya, cseresznye, vörösáfonya, datolya, füge, szőlő, grapefruit, guava, kivi, citrom, lime, licsi, mangó, sárgadinnye, faeper, nektarin, olajbogyó, narancs, papaja, őszibarack, körte, ananász, szilva, gránátalma, mazsola, málna, ribizli, rebarbara, eper, mandarin, paradicsom, görögdinnye.
Glutén tartalmú gabonák: árpa, kuszkusz, durumbúza, gliadin, maláta, zab, rozsliszt, tönkölybúza, búzakorkorpa, búza, transzglutamináz.
Glutén mentes gabonák: hajdina, kukorica, köles, puliszka, quinoa, rizs, amaránt, tápióka.
Gyógynövények és fűszernövények: aloe vera, ánizs, bazsalikom, babérlevél, kamilla, cayenne-bors, fahéj, szegfűszeg, koriander (levél), kömény, curry, kapor, fokhagyma, gyömbér, gingkó, ginzeng, komló, édesgyökér, majoranna, menta, mustármag, csalán, szerecsendió, petrezselyem, bors (fekete / fehér), borsmenta, vörös chili , rozmaring, sáfrány, zsálya, tárkony, kakukkfű, vanília.
Húsok: marhahús, kecskehús, csirkehús, kacsahús, lóhús, bárányhús, strucc, bivaly, fogolyhús, disznóhús, fürjhús, nyúlhús, pulykahús, borjúhús, rőtvad (szarvas-, őzhús), vaddisznóhús.
Olajos magvak: Mandula, paradió, kesudió, lenmag, kókusz, mogyoró, makadámdió, földimogyoró, fenyőmag, pisztácia, tigrisdió / földimandula, dió, napraforgómag, repcemag, szezámmag.
Zöldségfélék: articsóka, spárga, padlizsán, széles bab, zöldbab, vörös vesebab, fehér karóbab, cékla, brokkoli, kelbimbó, káposzta, vöröskáposzta, kapribogyó, sárgarépa, karfiol, zeller, mángold, csicseriborsó, cikória, uborka, édeskömény levél, sütőtök, póréhagyma, lencse, fejes saláta, tök /spárgatök, hagyma, borsó, paprika, burgonya, retek, ruccola, mogyoróhagyma, szója bab, spenót, édesburgonya, fehérrépa, vizitorma, manióka.
Egyebek: agar-agar, nádcukor, szentjánoskenyér, gesztenye, kakaóbab, kávé, kóladió, méz, gomba, tea (fekete), tea (zöld), élesztő (sütő), élesztő (sör).