Facebook ikon fehér
Youtube ikon fehér

Időpontot foglalok
online

Dr. Bereczki Szilárd

fül-orr-gégész

Panaszok, amikkel hozzám fordulhat

  • Gyermek fül-orr-gégészeti megbetegedések, melyekkel hozzám fordulnak a pácienseim többek között az orrmandulák túltengése, orrlégzési nehezítettség, halláspanaszok, garatmandula problémák, fülbetegségek, allergiás megbetegedések.

  • Felnőtt fül-orr-gégészeti betegségek széles tárházát gyógyítom: nyálmirigy betegségek, orrlégzési nehezítettség, orrpolipózis, krónikus és akut garatmandula gyulladás, fülbetegségek, szédülés, refluxbetegséghez társuló panaszok. A szűrővizsgálatokra nagy hangsúlyt fektetek.

Szakvizsgák

Bemutatkozás

Bemutatkozás

Legfőbb érdeklődési területem az orvos-esztétikai kezelések témaköre. Ilyen például a hialuronsav alapú bőrstimulációs töltőanyagok használata (ajakfeltöltés, ráncfeltöltés, skinbooster kezelések, arcszobrászat), a botulinum toxin injekciós kezelések, a szálbehúzásos arcfiatalítás illetve a lézeres kezelések. Egyénre szabott kezelési terv alapján történik a bőr fiatalosítása, ránctalanítása, természetes és tartós hatást elérve.

Mindezek mellett fül-orr-gégész, fej-nyaksebész szakorvosként mind gyermekeket (0 éves kórtól), mind felnőtteket napi szinten gyógyítok. Rendszeres résztvevője, követője vagyok a hazai és a nemzetközi szakmai továbbképzéseknek, kongresszusoknak. 

Nagyon fontosnak tartom, hogy mindig a betegeim igényeihez igazodva kezeljem őket és hogy a lehető legjobb eredményt érjem el az egészségük és szépségük javítása érdekében.

A pácienseimmel való kapcsolattartásra és kommunikációra különösen nagy hangsúlyt fektetek. Az empatikus hozzáállás és a modern technológiák alkalmazása mellett arra törekszem, hogy minden pácienssel jó kapcsolatot alakítsak ki és megértsem az igényeiket, problémáikat.

Szakterületek, specializációk

Tanulmányok, végzettségek

Tej, tejkészítmények, tojás: alfa- lactalbumin, béta-lactoglobulin, bivalytej, kazein, tehéntej, tojás fehérje, tojás sárgája, kecsketej, juh tej.

Halak, tenger gyümölcsei: alga espaguette, alga spirulina, alga wakame, ajóka, kacsakagyló, fekete sügér, ponty, kaviár, kemény- vagy pénzkagyló, szívkagyló, fekete tőkehal, tarisznyarák, tintahal, szépia, tengeri keszeg, angolna, foltos tőkehal, tőkehal, hering, homár, makréla, ördöghal, kék kagyló, polip, osztriga, sügér, csuka, lepényhal, hüvelykagyló, lazac, szardínia, fésüs kagyló, garnélarák, nyelvhal, tintahal, kalamári, kardhal, pisztráng, tonhal, rombuszhal, parti csiga.

Gyümölcsök: alma, sárgabarack, avokádó, banán, szeder, fekete ribizli, fekete áfonya, cseresznye, vörösáfonya, datolya, füge, szőlő, grapefruit, guava, kivi, citrom, lime, licsi, mangó, sárgadinnye, faeper, nektarin, olajbogyó, narancs, papaja, őszibarack, körte, ananász, szilva, gránátalma, mazsola, málna, ribizli, rebarbara, eper, mandarin, paradicsom, görögdinnye.

Glutén tartalmú gabonák: árpa, kuszkusz, durumbúza, gliadin, maláta, zab, rozsliszt, tönkölybúza, búzakorkorpa, búza, transzglutamináz.

Glutén mentes gabonák: hajdina, kukorica, köles, puliszka, quinoa, rizs, amaránt, tápióka.

Gyógynövények és fűszernövények: aloe vera, ánizs, bazsalikom, babérlevél, kamilla, cayenne-bors, fahéj, szegfűszeg, koriander (levél), kömény, curry, kapor, fokhagyma, gyömbér, gingkó, ginzeng, komló, édesgyökér, majoranna, menta, mustármag, csalán, szerecsendió, petrezselyem, bors (fekete / fehér), borsmenta, vörös chili , rozmaring, sáfrány, zsálya, tárkony, kakukkfű, vanília.

Húsok: marhahús, kecskehús, csirkehús, kacsahús, lóhús, bárányhús, strucc, bivaly, fogolyhús, disznóhús, fürjhús, nyúlhús, pulykahús, borjúhús, rőtvad (szarvas-, őzhús), vaddisznóhús.

Olajos magvak: Mandula, paradió, kesudió, lenmag, kókusz, mogyoró, makadámdió, földimogyoró, fenyőmag, pisztácia, tigrisdió / földimandula, dió, napraforgómag, repcemag, szezámmag.

Zöldségfélék: articsóka, spárga, padlizsán, széles bab, zöldbab, vörös vesebab, fehér karóbab, cékla, brokkoli, kelbimbó, káposzta, vöröskáposzta, kapribogyó, sárgarépa, karfiol, zeller, mángold, csicseriborsó, cikória, uborka, édeskömény levél, sütőtök, póréhagyma, lencse, fejes saláta, tök /spárgatök, hagyma, borsó, paprika, burgonya, retek, ruccola, mogyoróhagyma, szója bab, spenót, édesburgonya, fehérrépa, vizitorma, manióka.

Egyebek: agar-agar, nádcukor, szentjánoskenyér, gesztenye, kakaóbab, kávé, kóladió, méz, gomba, tea (fekete), tea (zöld), élesztő (sütő), élesztő (sör).