Onkológia

Ha Önnél vagy a családban rákbetegséget diagnosztizáltak érdemes másodvéleményt kérni onkológus szakembertől.  A félelem és tanácstalanság közepette sokat segít, ha a beteg minden kérdésére választ kap, tisztában van azzal mi történik vele, milyen alternatív lehetőségei lehetnek.  A Kelen Kórház rendelésén több mint 20 év itthoni és külföldi tapasztattal rendelkező szakember áll Ön vagy környezete rendelkezésére. Tudjon meg többet arról, hogyan segíthetünk!

Az onkológia járóbeteg magánrendelés

során a daganatos betegséggel, vagy annak gyanújával jelentkező járóbetegek anamnézis felvételét, panaszok rögzítését, fizikális vizsgálatát végezzük. Valamint terápiás javaslat, receptfelírás, szükség esetén megfelelő képalkotó, laboratóriumi vizsgálatok előírása, konzíliumok kérése, életmód tanácsadás  történik. Szupportív és palliatív terápiás lehetőségek feltárása, illetve a betegek kezelése, ambulánsan adható onkológiai készítményekkel, elsősorban hormonterápiával. A konzultáció azt a célt is szolgálja, hogy megpróbál válaszokat adni a betegek kérdéseire. A rendelésen a doktornő alapelve, hogy ne csak a betegséggel foglalkozzon, hanem a beteggel magával, a teljes emberrel.

Segítséget nyújtunk azon páciensek számára is, akiknél a családban előfordult rosszindulatú megbetegedés vagy csak félnek a betegség előfordulásától  és tanácsot szeretnének kérni ezen irányú szűrővizsgálatokra: hova fordulhatnak, milyen vizsgálatokat végeztessenek el.

Munkája során, több mint 20 év alatt, rengeteg olyan tapasztalatot, információt is összegyűjtött, amelynek az ismerete segít eligazodni a betegségekkel kapcsolatos mai információ dömpingben, az alternatív gyógymódok értékélésében, és hasznos segítséget nyújt a hétköznapi életben a betegséggel való együttéléshez, illetve a gyógyuláshoz.

Dr. Rumszauer Ágnes
klinikai onkológus és tüdőgyógyász szakorvos